maanantai 24. huhtikuuta 2017

hounds of hervantasit viel coolei tyyppei mitä oon nähny bussipysäkil tääl treel :


4 kommenttia:

 1. Eäähhh, kurja tilanne! Kaikki ei tajua että se kiinnipitoaika on niinku ny, ja koiran pitää olla kytkettynä. :c ''Kyllä minun Mustififiliina tottelee!1'' ja sit käy tälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njöö ! Olkoot vaik kui hyvätapane nallukka, mut aina ei tiiä jos tapahtuuki yllättäviä juttuja mitkä saa koiran sinkoomaa pää kolmantena jalkana johonkin (pelokkaana piiloon, iloisena tai vihaisena ihmisen luo tms). Muutenkin sijaitsen tiiviisti asutulla alueella, jossa lenkkeilijöitä plus koirien ulkoiluttajia on liikkeellä niin yön pikkutunneilla kuin auringonkin valaistessa. Eli sais kyl ihmiset pitää koirat kytkettynä D:

   Poista
 2. Jos mulla olis koira niin en kyllä Härvannassa uskaltaisi pitää vapaana. Noilla ympäröivillä väylillä kun kuiteski kulkee kaikenlaisia ajoneuvoja yölläki ja sit on vielä se että koirahan mahdollisesti tarvii vaan sen yhden pupun, oravan tai ketun että lähtee pää viidentenä jalkana viipottamaan. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta D: Ja noit hämärempii kävelyteitä, puistoja ja kapeita metsiä on paljon. Niitte läpi tulee kuljettuu, sitte lähes poikkeuksetta joka kerta on koira hädissään haukkumassa jossain suunnassa kun näkee kummallisen hahmon pimeässä. Onneks tosin ihmiset pitää rekut hihnoissa, tää oli eka tapaus millo oon nähny vapaana juoksemassa :D

   Poista